VODOOL Trådløse Kompressor Elektrisk luftpumpe med Bærbare dæktryk LCD-Display Dæk Inflation for Bil Cykler 12V 150P

kr55.68

kr73.26

-23 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

M6 12V 150PSI luftpumpe Trådløse Mini luftkompressor Bærbare Genopladelige Bil, Motorcykel, Cykel Cykel Dæk Dæk Bold Pumpe

Funktion:

Udviklet til akut pumpning af højtryks-dæk der bruges i cykel internationale konkurrencer.

Også velegnet til oppumpning almindelige cykler, biler, motorcykel dæk, bolde, oppusteligt legetøj og andre underholdning og turisme produkter.

Specifikation:

Farve: Sølv, Sort (Valgfri) indgangsspænding: oplader 5V/2A

Arbejder løbende: 1-5A

Maksimal strøm: ≤5A

Ingen-belastning strøm: ≤2A

Air effektivitet: 2 minutter til 1.95 mountain bike dæk

Batteri kapacitet: 2000mAh 12.4 V

Nødbelysning: 80lm til 10 timer

Arbejdstemperatur: -20℃~+70℃

Opladning metode: Micro USB

Opladningstid: ca 2 timer

Lufttryk: 150PSI/10.3 BAR/990KPA/10,5 KG/CM

Produkt størrelse: 250*56*47mm/9.84*2.20*1.85"

Pakning størrelse: 289*70*73mm/11.4*2.76*2.87"

Netto/Brutto vægt: 750g/500g

Vejledning til brug:

1. Indsæt stiften i den ene ende af opladeren til USB bil i forvejen, og indsæt den anden ende af USB-stikket i USB-stikket på toppen af pumpen for at oplade pumpe.Den normale opladningstid 4 timer efter første opladning, og indtil hver opladning er fuldt opladet.

2. Tilslut den ene ende af dæk inflation stik til luft cylinder, og tryk den anden ende ind i dækkets ventil kerne, og tryk derefter på ned omvendt spænde.Bemærk, at forbindelsen sekvens er meget vigtigt; på samme tid, opmærksomme på at skelne mellem Dansk og fransk rørsamlinger.Fælles af luftrøret i sig selv er Amerikansk, og den uafhængige franske joint bør være skruet fast til den Amerikanske joint.

3. Drej på knappen power, LCD-skærmen begynder at vise, tryk igen for at starte konverteringen mellem de fire enheder af PSI, BAR, KAP, KG/CM, og vælg den enhed, du ønsker, skal du aktivere denne indstilling knappen for at indstille trykket værdi, du har brug for, og endelig tryk på Tryk på afbryderen for at starte inflationen.Når oppumpning, LED ' en i bunden af flasken, lyser op.

4. Indstillingen tasten er trykket værdi indstilling-tasten nede, klik for langsomme tilpasning, langt tryk for hurtig justering, skal du justere til den rette pres værdi af den oppustede objekt; trykket værdi blinker for 4 sekunder, indstilles automatisk, eller tryk på knappen for at indstille .

5. Tryk på afbryderen, når dæktrykket når presset værdi, du angiver, smart pumpe, vil den automatisk stoppe inflationen arbejde med det samme, men LED-lyset er stadig tændt, og derefter trykke på afbryderen for at slukke lyset.

6. Når inflationen er over, hurtigt skru dæk inflation stik fra ventil kerne eller mod uret.Før skrue, være omhyggelig med at kontrollere, om de dæk inflation stik er varmt; det er normalt, at der vil være en lille mængde luft lækage, når stikket er skruet af.

7. Hvis det skønnes, at dæktrykket er for højt, kan du bruge de dæk inflation stik til at skrue på den relevante position på ventil kerne til at punktere, og reducere presset.

8. Skru dæk inflation stik fra den største motor, indsætte det i opbevaring slot i bunden af flasken, put flasken i et tørt og ventileret sikkert sted.

Bemærk:

1. Det er forbudt for børn at bruge denne pumpe!Hold det uden for børns rækkevidde!Indsæt aldrig luftrøret i mund, ører og øjne med levende dyr, og ikke bruge den inflation som et stykke legetøj!

2. Det er forbudt at bruge denne gas beholder i nærheden af brandfarlige og eksplosive væsker og gasser (såsom tankstationer)!

3. Folk skal ikke gå væk under inflationen proces, og maskinen skal være standset for 8 minutter efter kontinuerlig brug i op til 8 minutter.

4. Hvis der er unormal støj, eller temperaturen er for høj under inflationen, skal du lukke det samme, og lad det køle ned i mindst 15 minutter.Afmontering af luftrøret er varmt.

5. Produktet er modstandsdygtigt over for regn, vand og virkning.

6. Hvis den gas cylinder er ikke brugt i lang tid, skal det opbevares på et tørt og lukkede sted.For lang tids opbevaring anbefales det at oplade den en gang hver tredje måned.

7. Før brug af de genopladelige pumpe, kontrollere, om det er blevet opladet nok.Den første opladning er 4 timer.Efter hver opladning er fuldt opladet, charge-indikatoren er slukket fuld opladning.

8. Til sikkerhed For dig og andre, kan du bruge pumpen og dens tilbehør i overensstemmelse med de instruktioner, der leveres af producenten.

9. Bruger metoder, som ikke er nævnt i den brugsanvisning, kan medføre fare.

Bemærk:

1. Kan der være mindre størrelse afvigelser på grund af manuel måling, forskellige målemetoder og værktøjer.

Tags: tusind resun hailea luftpumpe, kompressor dele 220 v, auto kompressor, 70mio, kommercielle air kompressor tilbehør, bil kompressor, balsam 12v kompressor, luft dæk inflator, air akvarium pumpe, bøje inflator

Materiale Type tire inflator
Maksimal Nuværende ≤5A
Input spænding Oplader 5V/2A
arbejdstemperatur -20℃~+70℃
Stik Type US
Mærke VODOOL
Nødbelysning 80lm til 10 timer
Arbejder nuværende 1-5A
Item Længde /
Item Bredde /
farve Sølv, Sort (Valgfrit)
Opladning Metode Micro Usb
Element Vægt /
Air effektivitet 2 minutter til 1.95 mountain bike dæk
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model Navn Luftpumpe
Spænding 12V
Emne Diameter /
Batteriets kapacitet 2000mAh 12.4 V
Ikke-belastningsstrøm ≤2A
Item Højde /
Element Type Pumper

Gratis

Du kan også gerne