Top kvalitet akustisk guitar,YAMA cutaway guitar,D model,SOLID SPRUCE TOP,41 inches ,FX370,Gratis fragt

kr1 113.34

kr1 147.78

-3 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

Tranebær Guitar Butik

Hej ven, jeg Bær.Her er tranebær guitar butik.

Vi lover alle fotos i vores butik er ægte billeder af vores produkter.Vores produkter er bare samme, som den du kan se i vores shop.Hvis du vil have et musikalsk instrument i vores shop, og har du spørgsmål, bare du i kontakt med mig.Det er min glæde.

Vi håber du har en glad shopping oplevelse i vores butik!

Om Tranebær Guitar Butik:

Vi er fabrikken fra KINA.Vi er professionelle på alle typer af elektriske guitarer, akustiske guitarer og bas.Vi er sikre på, at vores musikalske instrumenter er nøjagtige tone, attraktive lyd, jævn præstation og yndefulde udseende.

Vi kan også bygge et musikinstrument, som dine krav.Vi kalder det tilpassede produkt.God musikalsk instrument har brug for tid.Vi har normalt brug for 4-5 uger til at bygge det.Hvis du tilpasser en musikalsk instrument, Vi håber, at du kan være tålmodig og ikke skynde sig.

Vores service:

Vi har søde service kunden.Det er Bær.Når som helst du har brug for hjælp eller har spørgsmål, bare du kontakt med Bær.Vi vil svare dig med det samme, når vi ser dine beskeder.

Om efter-salg problem, efter du har modtaget vores produkter, hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte med Bær på første gang.Bær kan opfylde alle dine krav.Vær venlig ikke at give os en negativ feedback, uden at kontakte os.Vi vil være ked af det.

Leveringstid:

Vi tester alle guitar før levering.Når betalingen er bekræftet, vil din konto vil blive afsendt inden for 5 arbejdsdage.Vi vil give dig en tracking nummer, så du nemt kan overvåge forsendelser fremskridt på hjemmesiden for express company.

Gratis Forsendelse:

Alle produkter i vores shop er gratis forsendelse.Vi vælger korrekt hurtig firma til at levere det til dig.Gratis fragt er normalt af EMS eller Kina Post.Hvis du har specielle krav om Hurtig selskab, bemærk venligst at i for eller kontakt med Bær.

Tags: p bas-guitarer, bas electr, vintage les paul custom, acoust guitar pickup, klassisk guitar jango, indehaveren akustisk guitar, slash, 12 akustisk guitar, autom guitar, veelah akustisk guitar

String Winder Lukkede Knop
Bue Materiale Brasilien Træ
Tilbage / Side Materiale Basswood
Mærke naxjoy
Type Akustisk guitar
Velegnet til Unisex
Krop Materiale Gran
Afhentning Passiv Lukkede Type
Model-Nummer YAMA
Gribebræt Materiale ROSEWOOD
Tone Position 21

Gratis

Du kan også gerne