Retekess PR13 Transportabel Stereo FM-Radio Lomme Radio Digitalt Ur Modtager til Stort møde for Simultantolkning F9213

kr65.14

kr82.42

-20 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

PR13 Transportabel Stereo FM-Radio Modtager Lomme Radio Digitalt Ur Modtager til Stort møde for Simultantolkning F9213

Denne bærbare radio vedtager digital signal processing-teknologi, der bruger software programmering opnåelse af trådløse radio for alle funktioner, der modtager mere stabilt, selvfølgelig, også er meget enkel i drift.Og udstyret med en øret-hovedtelefoner, som er meget velegnet til at lytte til FM-udsendelse og store møder.

1) Vi har radiomodtager, uden logo,hvis du har brug for,kontakt vores kundeservice,så vi kan ændre det for dig, 2) Hvis du har brug for til at tilpasse radiomodtager, kan vi også tilpasse radio for dig,kan du bare kontakte os.

1.FM-Radio: FM-frekvens: 60-108MHz, kan du nyde dine favorit kanaler og radio stationer på ethvert tidspunkt i løbet af pausen.

2.Bærbar Radio: Størrelse 3.7x2.1x0.8inches; lille og slank, og du kan sætte det ind i din lomme; håndtaske;rygsæk eller shopping taske nemt.

3.Nem at betjene: I FM-tilstand; lang-tryk på tuner + eller - og så vil det automatisk søgning effektiv station og stop; Langt Tryk på scan og radio automatisk søge og lagre alle Effektive stationer i FM-modus.

4.Headset: Udstyret med i-øret hovedtelefoner, der er ideelle til at lytte til FM-radio og store konferencer.

5.Låse-switch: Den radio har en lock-tasten for at forhindre ukorrekt drift, når den bruges.Denne radio støtte internationale gang 24 timers ur,og du kan bruge det som en lille bærbar ur.

6.5 forvalg: En direkte tuning tastatur giver dig mulighed for elektronisk at tune ind på de 5 stationer, du har indstillet, selv om det i forskellige frekvensbånd med et tryk på en enkelt, nemt-at-nå knappen.

7.Mono/stereo vælges: Den PR13 FM-radio modtager med Mono - /stereo-valgbar, sprød og klar lyd, godt valg for tosprogede oversættelser.

PR13 Radio FM-frekvens 60-108MHz Tuning stigning på 0,1 MHz Følsomhed Signal / støj-forhold 45db Stereo adskillelse 32dB Strømforsyning 2 x AAA batterier (ikke inkluderet) Indbygget højttaler der Ikke er nogen Størrelse 92 x 54 x 15 mm / 3.6 x 2,1 x 0.6 i Vægt 40g / 0.09 kg

1 x FM-radio 1 x In-ear stereo hovedtelefon 1 x Rem 1 x engelsk manual

Tags: wifi internet radio, radio retekess, usb fm transmitter, radio station, dab, hifi mini-radio, modtageren tecsun, gritzest lomme radio, fm-radio, august fm-modtager

Engros Bærbar Radio
Type FM
Stil Bærbare
Bluetooth No
Model-Nummer Retekess PR13
Trådløst internet No
Krop Materiale Plast
Skærm Ja
Funktion INGEN
Dimensioner (B X H X D) 92 x 54 x 15 mm / 3.6 x 2,1 x 0.6 i
Pakke Ja
FM-frekvens 60-108MHz
Mærke retekess
Certificering FCC
Oprindelse KN(Oprindelse)
pocket radio fm-radio

Gratis

Du kan også gerne