KQTFT 1 Par af Fløjl Udskiftning Ear-Pads for Behringer HPX4000 HPS5000 Headset Ørepuder Earmuff Dække Pude Kopper

kr56.23

kr59.16

-4 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

Med brug af headset, lyden bliver mere og mere egnet til din egen kanal.Men bakterier på øre pads også langsomt ved at vokse, og den gamle øre pads er også aldrende, men du ikke ønsker at smide det væk.Så problemer??

---Så fortvivl ikke !I vores butik, kan du finde det nye ørepuder for et mærke og en model af hovedtelefoner.Hvis du ikke kan finde den rigtige model, kan du altid kontakte vores kundeservice, de vil løse det for dig.

✎ Detaljeret:100% helt nye og høj kvalitet og Ikke origina

✎ Materiale:Velour Læder & Blød Svamp

✎ Farve:Sort/ Grå

✎ Element listen: 1 par af Ørepuder ( 2pcs ) (Ikke inkluderet hovedtelefoner)

✎ Passer til: Behringer HPX4000 HPS5000 Hovedtelefoner.

※Løfte:lad os Venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback, 1 point, 2 point lave DSR eller åbne eventuelle tvister,Bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dit behov !!! ※

※Produkt Billeder, Der Blev Taget I Form※

※Hvis Betalingen Ikke lykkes, skal Du Ændre Måde at Betale※

◇Hvis der er nogen spørgsmål, er Du velkommen til at kontakte os, via "Stil sælger et spørgsmål", forsøger Vi vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks, skal Du give 1-2 arbejdsdage for os at følge.

Tags: steelseries sibirien v2 øre pads analog, behringer eurolive, behringer u phoria um2, mat mus, behringer u phoria um2 statisk, bass-regulatoren, kotion øre pads, ørepuder til marshall major hovedtelefoner, mesa soundcraft, behringer-potentiometer

Størrelse Standard
Element Type Øre Pads
Mærke KQTFT
Materiale Velour læder
Model-Nummer For HPX-4000 HPS-5000 HPX 4000 HPS 5000 Øretelefoner, Hovedtelefoner
Pakke Ja

Gratis

Du kan også gerne