5.45"ORIGINAL For MEIZU M8 C LCD-Touch Screen Digitizer Assembly For Meizu M8c Skærm med Ramme Udskiftning M810H M810C M809L

kr123.02

kr139.81

-12 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

Påmindelse:

1. Før du udfører installationen, skal du sørge for at teste produktet og holde "SS" certificering mærke til at yde garantiservice.

2. Vi garanterer at give en video fra åbningen af pakken inden for 48 timer efter modtagelsen af eventuelle skader forårsaget af transport ulykke.

3. For ikke at forsinke din leveringstid, bedes du udfylde den, der modtager oplysninger, adresse korrekt, og vær opmærksom på vores oplysninger inden for 3 dage for at lette kommunikationen.

4. Fjerntliggende områder kan medføre yderligere omkostninger (transport omkostninger / told / skatter / gebyrer), men er ikke inkluderet i varens pris.

5. For det produkt, vil vi give gratis reparation værktøj og lim, der er nemt at afmontere og installere skærmen, men bør ikke åbne den strid, når man glemmer at give gaver.

6. Vi er ærlige sælgere.Vær ikke ligeglad med, om der er andre købere, der ikke er villig til at komme.Vi vil gøre vores bedste for at løse alle problemer fra kunder og venner, og til sidst gøre dig 100% tilfreds.

7. Hvis du har nogen spørgsmål, skal du ikke efterlade en kommentar og åbne tvist, bedes du straks kontakte os, vil vi levere service inden for 24 timer.Hvis produktet er godt, jeg håber du kan efterlade en positiv feedback af 5 stjerner, tak.

5.45"ORIGINAL For MEIZU M8c LCD-Touch Screen Digitizer Assembly For Meizu M8 C Skærm med Ramme Udskiftning M810H M810C M809L

Tags: meizu m8, meizu skærm, meizu m8 bemærk touchscreen, meizu mx5 pro touch skærm, for meizu m8c, hærdet glas til meizu m8c, lcd-meizu, dække meizu m8c, meizu v8-skærm, display meizu

Type LCD - & Touch Screen Digitizer
Model-Nummer M8c /M8 C
Kompatible Mærker Meizu
Kompatible Modeller M810H,M810C,M809L
Materiale IPS
Certificering INGEN
Punkt Betingelse Ny
Pakning Forseglet Pose+Bubble Taske+Sikkerhed Filler+Skum Boks
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Produktets farve sort,hvid
Leveringstid Inden For 1-3 Dage
Garanti 6 Måneder(Ikke-Menneskelige Skader)
Oprindelse KN(Oprindelse)
QC Test 3 Gange Befone Forsendelse
engros-pris Proaktivt at Kontakte os (Mere end 10stk)
Display Opløsning 720*1440
Skærmstørrelse 5.45" tommer
Mærke seashore
LCD-Kit Ja

Gratis

Du kan også gerne