Emergency Mobile Toiletter Folde Rejse Potte Kommode Toilet Sæde Camouflage Camping Kommode Bil Potte Ergonomisk Design

kr180.16

kr219.73

-18 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

Bullet Punkter:

1、Let at Bære: Det toilet er meget let at folde op, og kan være pakket ind i et meget lille flad form for nem opbevaring; meget pladsbesparende og let at bære!Dette er en perfekt bærbare folde toilet, som kan bruges til trafikpropper, camping, rejser, ridning, vandreture, fiskeri, sejlads, lange afstande, strande, udendørs liv, byggepladser osv.til enhver tid i tilfælde af en nødsituation.

2、Ergonomisk Design: Behageligt at sidde; den stærke toilet har høj styrke og stabil vægt-bærende, og det er ikke let at deformere; egnet til voksen kropsvægt.

3、Stærk bærende : toilettet er udstyret med en stærk bæreevne, når i brug, og det kan være en fold, når den ikke er i brug, for nem opbevaring.

4、Sådan Bruger du: 1. Udvide toilet. 2. Læg plastik pose ind i hullet, fold det øverste af posen, og læg det på toilet. 3. Dække hullet dæksel på toppen af spanden til at løse toilet taske.

5、Bred Anvendelse: Velegnet til udendørs off-road, long-distance-kørsel, camping, trafikpropper, osv., samt mobile toiletter til voksne, børn, gravide, ældre og folk med nedsat mobilitet.

Specifikation:

Farve: camouflage

Materiale: miljøbeskyttelse ABS+Oxford klud

Størrelse: ca 31*31*25cm/12.20*12.20*9.84 tommer

Packing Liste:

1 * Bærbare Toilet

1) WORLDWIDE SHIPPING.. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2) S&H IKKE INDEHOLDER OPGAVER, købere vil være ansvarlig for eventuelle lokale skatter eller andre import gebyrer.

3) Ordrer, der blev behandlet inden for de lovede dage efter betaling kontrol.

4)Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adresser SKAL passe til din leveringsadresse.

5) De viste billeder er ikke de faktiske emne, og er til vores reference.

6) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

7) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 39 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

8)Du kan spore din tracking-nummer på http://www.17track.net/en eller du kan se den tracking oplysninger i henhold til din ordre online.

Tags: badeværelse camping toilet, wc camping kit, camp travel, anbringer toilet sæde, bed tæppe, gravide mobile toilet, c jagt forsyninger, sniper passer til, børns sikkerhed sæde, haven skovl

Type Camping Skovle
Størrelse L
Drop shipping Støtte

Gratis

Du kan også gerne