Håndholdte Brix Meter Refraktometer Optisk Sukker Fødevarer, Drikkevarer ATC-Indhold Slik Tæthed Koncentration Meter Tester Dropshipping

kr39.20

kr61.24

-35 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

Håndholdte Brix Meter Refraktometer Optisk Sukker Fødevarer, Drikkevarer ATC-Indhold Slik Tæthed Koncentration Meter Tester

Funktion:

Indbygget ATC erstatning for rækkevidde (automatisk temperatur kompensation), der spænder fra 10°C til 30°C.

For på stedet at bruge, der er ingen grund til at kalibrere efter den omgivende temperatur ændringer.

Blød gummi beskyttelsesbriller observation briller for komfortable.

Udstyret med skala måling, der kan læses direkte.

Sikre nøjagtige testresultater.

Ekstremt nemt at bruge og kalibrere.

Robust og holdbar.

Justerbar manuel fokus.

Specifikation:

Farve:Blå/Rød/Grøn/Sort

Materiale: ABS

Måleområde: 0-32%

Nøjagtighed: +/- 0.1%

Pakke vægt: 90g

Skik og brug og fremgangsmåde:

1. Flyt prisme (1) i retning af en lyskilde, og juster fokus rør (4) af okularet, indtil endt uddannelse linje er klar med 2 decibel, og derefter teste standard opløsning (rent vand), og prøven ved samme temperatur for at opnå præcise resultater.

2. Dække dagslys tallerken og læg 1-2 dråber standard løsning på prisme, så du forsigtigt trykke dagslys plade, indtil grænsen mellem lys og mørke, og drej derefter til kalibreringen skrue til at gøre lys og mørke.Den linje af syne, ude af okularet er sammenfaldende med reference linje. (0%)

Bemærk, at før levering, vi har gennemført kalibrering og justering, du kan bruge det direkte.

3. Åbne solar panel, skal du tørre overfladen af prisme med vat, læg 1-2 dråber af prøven på prisme, tæt solar panel, og tryk det let at læse den relative omfang af det lys og mørke grænse.Dette er fokus for denne prøve.

4. Efter målingen er afsluttet, skal du bruge en fugtig vand til direkte at tørre sediment på overfladen af prisme og solar panel, og holde det tørre.

Forholdsregler og vedligeholdelse:

1. Må ikke vaskes med vand fra hanen direkte efter brug for at undgå vand, der kommer ind i kroppen.Bemærk rengør apparatet med en blød, fugtig klud og sikre præcis måling.

2. Når at bruge og opbevare, håndter med forsigtighed for at undgå ridser eller skader på overfladen af optiske komponenter.

3. Den prisme, og prøven skal være på den samme temperatur for at opnå nøjagtige resultater.

4. Instrumentet skal placeres på et tørt, støvfrit og ikke-korroderende miljø, og overfladen af de optiske komponenter skal beskyttes mod meldug

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Brix Meter

Tags: Drop, måleren sukker, brix meter, alkohol refraktometer, sammenbrud kop kaffe, hydromet, pigment uv-resin, produkt-tester, refraktometer vin, flydende sukker meter

Model-Nummer Brix
Oprindelse KN(Oprindelse)
DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Certificering INGEN
Mærke alloet

Gratis

Du kan også gerne