LESU 1Pair Gummi Hjul Dæk 112.9 MM til 1/16 RC DIY Model Truck Walking Traktor TH16832

kr175.77

kr195.31

-10 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

※ 1Pair LESU Gummi Hjul For 112.9 MM til 1/16 RC DIY Model Truck Walking Traktor

※ Punkt Betingelse:

Mærke: LESU

Materiale: Gummi

For: 1/16 RC Walking Traktor, DIY Model Lastbil

Størrelse: 112.9*58*43.2 MM

ID: LS-1-16-RD-2011-2

※ Pakken omfatter:

1pair Gummi Hjul For

※ Hvis du har en forespørgsel eller ikke er sikker på, om det er korrekt element, som du vil, pls velkommen til at spørge mig før køb.

※ Forsendelse Politik:

1, Vi sender til OS, CA, UK, FR, DE, RUC, AU, JP, de Fleste EU-Lande.Hvis du er i et andet land, så kontakt mig for forsendelse detaljer, før du køber.

2, Købere fra Israel, Brasilien og sydamerika, Mellemøsten kontakt sælger for shipping, coz måske nogle gange kan vi ikke sende til dit land coz af forsendelse begrænsning.

3, Shipping tager 6-18 hverdage.

※ Returret:

Vi ønsker kun at beskæftige sig med seriøs køber.

Hvis din vare har fået noget problem, bedes du kontakte med mig, vil vi være med til at løse, og vi er meget fortrolige med dette produkt.

Du må ikke nemt at åbne en tilbagevenden anmodning på eBay når du finder et problem, der vil føre til en dårlig sælger ydeevne, vi vil hjælpe til ende.

※ INTERNATIONALE KØBERE BEMÆRK VENLIGST,

Import afgifter, Skatter og Gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelse omkostninger, vil Disse afgifter er købers ansvar.Men vi kan hjælpe med at undgå dette, bedes du contact.

Forhør dig hos dit land brugerdefinerede office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være forud for at købe eller biding.

Tags: rc lastbil, hjul walking, gå traktorer, lesu lastbil, model traktor, lesu rc lastbiler, agricultur traktor, LESU, rc trailer 116, hydraulisk lesu

Materiale Gummi
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke LESU

Gratis

Du kan også gerne