4-Gear Justerbar Børn Scooter Bil Sammenklappelig Multifunktions 3-i-1 Børns Scooter med Blinkende Hjul for Børn Gave

kr161.12

kr244.15

-34 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

Specifikationer:

Produkt Navn: Multifunktionel scooter

Produkt materiale: PP/Carbon stål håndtag

Bæreevne: 100 kg

Højdejustering: 4-Justering af gear

Produktets farve: Blå / Rød

Egnet alder: 2-14 år

Vægt: 3,6 kg

Højdejustering: 62cm-74cm

Størrelse: Som vist i figur

Funktioner:

--NEM AT INSTALLERE:Ingen samling påkrævet: du skal blot indsætte T-baren (styret) i bunken, og turen!Medfølgende unbrakonøgle sikrer, at forældre er i stand til at justere T-bar til den ønskede højde, og spænd før ridning.

--STABIL 3 HJUL DESIGN: 3-hjulede Mini-Deluxe-kickboard med Lean-At-Styre design, tilbyder en stabil tur, der understøtter småbørn og små børn, da de master balance og koordination.Lean til at Styre med PU-Blinkende LED-Lys Hjul .

--JUSTERBAR STYR HØJDE: T-stil håndtaget og løfte lås, der er justerbar.Højden aluminium, styr kan justeres fra 24.4 til 29,1 tommer, med en max vægt på 100 kg, 3-6 år børn.

--SIKKERHED at DREJE OG LET AT STOPPE: Du kan kontrollere drejning og balance let af din fysiske hældning.Dette barn er scooter har en nem adgang til baghjulsbremse for sikker og hurtig sikker stoppe.

--Flot DESIGN OG MATERIALER: Unikke forhjulet Styretøj.Kvalitet Lysende hjul, som indeholder magnetisk stål vil lyse med forhøjelsen af rullende hastighed.Hjulene er bygget i ABEC-7 lejer give dette barn scootere og mere glat, hastighed glide og sjov tur.

--PERFEKTE GAVE TIL DINE BØRN: Perfekte gave til din chrildren på Jul ,nytår.Denne Scooter er lavet med aluminium ramme & holdbar nylon kompositter.Det er let at folde sammen og tage med sin patenteret foldesystem.Håndtag med greb puder og stærk anti slip deck for en sikker og stabil kørsel.Aftagelig design gør scooter ideel til rejser eller opbevaring.

Package Includeds:

--1 x Multifunktionelle scooter

Tags: barn scootere, monopatin, de carbon hjul, tæller skridt, mi-scooter, e scooter, autom scooter, scootere 110mm hjul, trick scooter børn, grøn mesh

Hjulet Antal Tre
Alder >3 År
Krop Materiale PP/Carbon stål håndtag
Der Gælder Mennesker, Barn
Model-Nummer Kids Legetøj
Oprindelse KN(Oprindelse)

Gratis

Du kan også gerne