Automatisk Vanding Vand Timer Lcd-Tv Med Sprinkler Controller Udendørs Have, Vanding Timer Device Controller Værktøj

kr90.97

kr151.65

-40 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

Have med Automatisk Vanding Vanding Timer 3 " LCD-Skærm Sprinkler Controller

Beskrivelse:

Med denne timer, du ikke længere behøver at bekymre sig om uden opsyn planter/blomster, når du går ud, og når du glemmer at vande dem i gang, behøver du ikke at dehydrere dem, og du behøver ikke at betale for meget for overwatering.

Vores timer er let at installere, fleksibel programmering og automatisk vanding funktion.Du kan indstille den aktuelle tid, starttidspunkt, vanding varighed, vanding frekvens, regn forsinkelse og manuel vanding på den store dial knappen efter behov.Den store 3-tommer LCD-skærm er let at læse og vanding indstillinger er nemmere.

Funktion:

1. Vandtæt og holdbar konstruktion.IP65 vandtæt.Dette vand rør timer er en ny type af pneumatisk tætning forsamling og en top-stik.Det øverste stik er fremstillet af 30% forstærket nylon materiale, som er mere effekt og slidstyrke end ABS.Det kan modstå en 10 kg vand pres, hvilket i høj grad at undgå Intern lækage.Ring omkring dækning af vandtæt batteri kasse med intern gummi beskytter batteriet inde.De 2 størrelsen ringe matche godt med NPT/FN ' s standard type armaturer.

2. Den række af løb timer og interne timer er bredere.Vanding tid: 1s-59s, 1min-300min.Vanding frekvens: 1h-23h, 1 dag til 15 dage.Sammenlignet med de fleste timere på markedet, den korteste vanding tidspunkt, kan kun nå op på 1 minut, vores vanding timer kan nå op på 1 sekund, der er egnet til vanding af blomster, den langsomste vanding frekvens er 15 dage, meget velegnet til lav efterspørgsel efter vand Planter såsom kaktus, aloe etc.Især om vinteren.Mange planter, der skal vandes mindre hyppigt.

3. Multi-funktion, multi-formål.Barnet lås model, der effektivt kan forhindre, at der utilsigtet udløsning af børn og kæledyr og undgå vandspild.Vores hane timer giver en manuel regn forsinkelse funktion er at forhindre overdreven vanding og spar en masse vand på regnfulde dage.Manuel funktion giver mulighed for øjeblikkelig vanding uden at afbryde vandingen program, du har angivet.Vand timeren kan bruges til drypvanding system, regn spand, pet vand og sprinkler vanding osv.

4. Med en stor 3-tommer skærm, er den arbejdstid, der er mere end 6 måneder.Dette sprinkler timer har en stor, easy-til-læs LCD-skærm, der kan vise fantastiske detaljer.For eksempel, starten af næste vanding cyklus, den resterende tid for den aktuelle vanding cyklus, og så videre.Især batteri indikator, der kan vise den resterende batteri, der minder dig om at udskifte batteriet i gang. 2 AA batterier, som kan gøre vores vand timer køre i mere end 6 måneder.Skærmen går i dvale efter 30 sekunder, hvilket kan spare en masse strøm.

Specifikation:

Farve: sort + orange

Materiale: ABS shell

Størrelse: 160*80*55mm/6.30*3.15*2.17"

Vand temperatur: 0~+40 ℃

Vanding tid: 1s-59s; 1 minut til 300 minutter

Vanding frekvens: 1h-23h; 1 dag, 15 dage

Manuel vanding tid: 1-240 minutter

Strømforsyning: 2 * AA-batterier (ikke inkluderet)

Vægt:

1. Før tilslutning af quick connector til den øverste hane-stikket, skal du sørge for, at gummi-ring er indstillet korrekt for at forebygge lækage.

2. Produktet i sig selv ikke skabe pres, men bruger presset af vand fra hanen.Vand fra hanen eller vand under tryk-kilde kan sikre en ordentlig dræning, vanding timer.

3. Filteret skærmen kan forhindre, at støv, partikler og forlænge produktets levetid.Rense filteret regelmæssigt, og udskift hvis slidt.

4. Når batteriniveauet er lavt, skal du udskifte batteriet i god tid for at undgå interferens med normal drift, når du udskifter batteriet, skal du sørge for, at batteridækslet er tør.

Bemærk:

1. Kan der være mindre størrelse afvigelser på grund af manuel måling, forskellige målemetoder og værktøjer.

2. Det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen på grund af forskellige fotografering, lys, vinkel og skærm.

1 X Vanding Timer (UDEN Batteri)

[relateproductdetail/]

Tags: system automatisk vanding, køkken timer, afleveret haveredskaber, drypvanding timer installation, timer irrig, seasons have controller, haver potter, timeren vand, have wifi, indendørs anlæg hylde

Type 2 vanding / sprinkler timer
Feature3 havevanding værktøj
Materiale Andre
Timer-Type Ac Pro
Navn Intelligent timing vanding enhed
Oprindelse KN(Oprindelse)
Størrelse 160*80*55mm/6.30*3.15*2.17"
Type 1 Vanding Timer/vand timer
Model-Nummer Automatisk Vanding Enhed/vanding timer
Type Have Vand Timere
Feature1 Kunstvanding controller/have vand timer
Type 3 automatisk vanding/have vand
Magt 3V, 2 AA-batterier (ikke inkluderet)
Feature2 Sprinkler Controller

Gratis

Du kan også gerne