2STK Hårdt Stål Forakslen CVD drivaksel for 1/10 Axial SCX10 Upgrade Option Dele Hop-Up

kr27.84

kr46.40

-40 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

Venlig påmindelse: 1. Vælg Forsendelsesmetode Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus ?

En økonomi forsendelsesmetode, at ingen detaljer tracking info i dit land, kan spores i kina.

Alligevel,skal du ikke bekymre dig, vil du modtage pakken, Eller Sende/Tilbagebetaling.

2. Ikke modtage varerne ved udgangen af modtagelsen tid?

Send os en besked ,vil vi forlænge den tid af modtagelse af 15-20 dage.

Hvis du stadig ikke modtager produkterne endelig w e vil bære det ansvar, og tilbagebetaling for dig.

3. Ønsker spore elementer i real-time?Vælg venligst andre shipping metoder.

Kundetilfredshed Garanti

Hvis du ikke er 100% er helt tilfreds med vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os for at anmode om en refusion eller ombytning!

Føj os til dine foretrukne sælgere og besøger ofte:) Hurtig levering Med Tracking nummer.Få de punkter,eller Sende/Tilbagebetaling.OEM ODM Service er til rådighed.Engros undersøgelse,efterlade os en besked med din mail-box.Eventuelle flere undersøgelser,Pls velkommen til at kontakte os,og du vil blive besvaret i 24 timer.

Emne : Stål drivakslen Pakken indeholder: 2 stk Kompatibel med: Axial SCX10 RC Crawler Funktion: 100% Nye og høj kvalitet af Hårdt Stål, langvarig ydeevne CNC bearbejdet for præcision Specifikationer: Materiale: Hårdt Stål Længde: Ca 105 mm-Diameter af boring: 4mm Vægt: Ca 29 gib Bemærk: kidnly henvise til din undervisning og den funktion & Specifikation, eller Kontakt os for Eventuelle spørgsmål Farve kan variere lidt på grund af Fotografering og Overvåge Kundernes Tilfredshed, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed,betalingsbetingelser lov til at være lavet af Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, bankoverførsel og så videre.

Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Sportsbonusser.dk, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

hvis du ikke ved hvordan til at betale de penge,

se venligst dette link:http://help.Sportsbonusser.dk/payment_method.html

Forsendelse

1).Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2).Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3).Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

Tags: axial scx24, aksial crawler, axial scx10, scx10, axial scx, rc scx10, aksial wraith, 110 rc, aksial rc, crawler scx10

Opgradering Af Reservedele/Tilbehør CVD
For Køretøj Type 1/10 RC Crawler
Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder Drivakslen
RC Reservedele & Accs Stik/Ledninger
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Model-Nummer 551019
Af Forbrugsstoffer Samlet klasse
Mærke HobbyPark
Tekniske parametre Værdi 6
Materiale Metal
Fire-hjulstræk Egenskaber Assemblage

Gratis

Du kan også gerne