VOGVIGO Duft Maskine LCD Timing Automatisk Aerosol luftfrisker Automatisk Timing Aerosol

kr89.93

kr115.33

-22 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

Produkt Beskrivelse:

Batteri: 2X1.5V (1. batteri)

Kapacitet: 300 ML eller 320ML parfume jar

Maskine størrelse: 23.8*8.7*8.8 CM

Funktioner:

Mikrocomputer (CPU) kontrol, LCD-display ur og brug af indstillinger, der kan indstilles i henhold til den faktiske situation, duft start-og sluttidspunkt (0~24 timer), duft interval (1 minut ~ 60 minutter), duft cyklus (mandag ~ søndag) ).

Produktanvendelse:

Myggebalsam, rense luften, fjerne lugt, og kan steriliseres; har den virkning, forfriskende, at dulme nerverne, og fjerne træthed!

Produkt forklaring:

Den automatiske aerosol er en enhed, der kan forbedre luftkvaliteten for mennesker, der bor og arbejder rum, automatisk rense luften, og tilføje duft.Det er der serverer en række offentlige steder og familier i Taiwan, Hong Kong og Kina.

sådan fungerer det:

Automatisk aerosol (automatisk aerosol) er en form for automatisk styring af kredsløb, gennem den interne motor mekanisk transmission, i en tidsbestemt udløse måde at lade duft (luftfrisker) bryder ud.Det er en lille elektronisk apparat, der er dedikeret til regulering af luft.Dets opbygning og installation er generelt på væggen.Kan fastgøres til en væg på et offentligt sted eller badeværelse osv.

Vejledning

1. Montér batteriet.

2. Tryk PÅ on/OFF-knappen en gang til, og den tilsvarende position i displayet vises så PÅ;

3, installere de parfume spray-porten bør ikke være på linje med det ansigt, skal du trykke på SPRAY når indikatoren blinker skiftevis rødt og grønt, spray en gang efter tre sekunder, afprøve, om injektion funktion er normal;

4. Efter injektion funktion test er afsluttet, skal du trykke på MODE-knappen i 2 sekunder, vil displayet vise det med at STARTE.Dette er start tidspunktet for injektion tidspunkt indstilling, skal du trykke på TIME -, MINUT-knappen for at indstille den tid;

5. Efter indstilling af starttidspunkt, tryk på MODE-knappen én gang og displayet viser STOP.Dette er en dag stoppe indsprøjtning tidspunkt indstilling, skal du trykke på TIME -, MINUT-tasten for at indstille den tid;

6. Efter indstilling af STOP, fortsæt med at trykke på MODE-knappen én gang.Displayet viser SPRAY.Dette er det samlede antal af gange aerosolet er sprøjtet.Dette er en optage funktion.Det vender tilbage til nul efter RESET.

7. Fortsæt med at trykke på MODE-knappen én gang og displayet viser INTERVAL, dette er injektion tidsinterval indstilling, skal du trykke på MIN-knappen for at indstille den tid, som kan indstilles i et interval fra 1-60 minutter.

8. Efter den tid interval indstillingen er afsluttet, fortsæt med at trykke på MODE-knappen én gang.Displayet viser UGEN.Dette er for at angive antallet af dage for jetting en uge.Tryk på UGEN for at justere.Du kan indstille tre tilstande: Uge 1-5, Uge 1-6 Uge 1-7.

9. Endelig skal du trykke på MODE-knappen én gang og displayet viser UR.Dette er clock-funktionen.Når den aktuelle tid vises, skal du trykke på den HOURMINWEEK-knappen for at justere klokkeslættet.Når indstillingen er færdig, tryk på MODE-knappen en gang mere for at fuldføre indstillingen!

Tags: airwick, air wick, glade, dnm bagdæmper, spray automatisk air freshener, automatisk air freshener, svavo automatisk air freshener, aerosoldåser, aerosol luft, luft-opfrisker

type5 Værelses duft
type7 Luft Fordamper
Model-Nummer JJPP000573300
type1 Luftfrisker
type8 hjem duft diffuser
Type2 Luftfrisker til boliger
Specifikation/Stk 350ml
Type3 automatisk air freshener for boliger
type4 Automatisk
type6 hjem duft diffuser

Gratis

Du kan også gerne