Klassisk Reynolds maillot ciclismo retro sommer forår hurtig tør Cykel Cykel Tøj med lange ærmer camiseta ciclismo hombre

kr93.96

kr109.22

-13 %

Bedømmelse 

Nyhed

På lager

Del

Denne ene uden fleece for sommeren eller foråret.

Acceptere tilpasning, bedes du kontakte os, jo enklere, jo lavere pris, selv til 0

Vi har størrelse 6XL, Hvis du har brug for 6XL, bedes du placere en ordre til 5XL og bemærk, 6XL, i den rækkefølge.

Du kan efterlade en kommentar i den rækkefølge,

Som "jersey XXL og shorts XL"

Velkommen grossist og dropshipping.

DU ØNSKER MÅSKE AT VIDE,

1. Hvor længe kan jeg modtager ordren?

Vi skib fra Kina.Ordrer tage 1to 3 dages behandlingstid, før forsendelse.Leverancer normalt tager 1 uge til 3 uger!Dog, hvis du ikke har modtaget varerne inden for 2 måneder, bedes du kontakte os.

2. Køb som en gave, kan det komme tidligt?

Hvis du køber som en gave, så vi ikke anbefale at købe de elementer, der i løbet af den måned, hvor den ferie, er det, der sker.Der er en risiko for at varen ikke ankommer til tiden.Hvis du ønsker at komme til tiden, skal du tale med os, før du afgiver en ordre, og vi vil give dig med den rigtige løsning.

3. Hvor længe vil refusion blive modtaget?Som udgangspunkt vil blive modtaget?

Dine penge vil tilbagebetaling til den oprindelige konto, hastighed afhænger af den konto, du har.Hvis du stadig ikke får dine penge i 3 dage, bedes du kontakte os, vil vi spore det for dig.

4. Kan jeg annullere min ordre?

Du kan annullere ordren og modtage en refusion, når ordren ikke er blevet udstedt.Når ordren er sendt, kan den ikke annulleres, fordi det allerede er i transit!

5. Kan jeg returnere/ombytte varer?

Ja, Hvis du er Usa, Canada, Australien, det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Tyskland, Rusland, Brasilien, Israel, Sydkorea, Saudi-Arabien, forenede arabiske EMIRATER, Polen, Holland, Italien, skal du blot returnere pakken til din lokale lager af Sportsbonusser.dk at få en refusion.Hvis du ikke er i disse lande, er du nødt til at returnere varer til lageret i Kina for at få en tilbagebetaling.

Tags: funniest cycling jerseys, retro logo cykel, cyklus jersey mænd, retro pro cycling jersey, bicycl, master skruenøgle, cycl jersey, otoscop, strik x-bionic, cyklus kjole mænd

Sport Type Cykling
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sæson Sommer
Funktion Lommer
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Element Type Trøjer
Køn MÆND
Lynlås Længde Fuld Lynlås
Stof Type JERSEY
Materiale Lycra
Ærme Længde(cm) Fuld
Mærke ARKEA
Model-Nummer 20

Gratis

Du kan også gerne