Sådan stopper du med at annullere dine udbetalinger!

annullere en udbetaling

Fristelsen ved at annullere en udbetaling kan for nogle blive for stor og kan ende med at resultere i et tab og en stor skuffelse hos spillerne.

Flere danske bookmakere tilbyder i disse dage dig som kunde mulighed for at annullere din udbetaling igen mens de afventer at blive behandlet fra operatøren.

En kombination af lange behandlingstider for udbetalinger, og dermed en længere tidsperiode for muligheden med at annullere en udbetaling kan i mange tilfælde få enhver spiller til at vende ud på vrangen af ærgrelse og skuffelse over at have gjort det.

Vi ved at nogle spillere har problemer med netop disse ting og derfor vil vi nedenfor rådgive dig med hvilke bookmakere du kan få stoppet denne funktion!

Hos Sportsbonusser.dk har vi hørt samtlige danske bookmakere omkring begrænsning af denne mulighed men kun 3 har denne funktion.

Disse bookmakere kan du ikke annullere din udbetaling hos som standard:

Cashpoint.dk – Hos Cashpoint kan du ikke annullere din udbetaling og skal heller ej vente længe på din udbetaling bliver behandlet. Udbetalinger bliver foretaget hver formiddag i hverdagene til din Neteller eller Skrill konto.

Disse bookmakere kan du bede om at lukke for muligheden:

Unibet.dk – Hvis du kontakter Unibet over chat og fortæller at du ønsker muligheden for at annullere en udbetaling lukket, så vil de indenfor 12 timer efterfølgende have gjort det og bekræftet det via mail til dig. Unibet er iøvrigt nogle af de hurtigste til at udbetale dine gevinster , oftest indenfor 24 timer efter er pengene landet på din bankkonto. (Dette er udelukkende testet flere gange hos redaktionen, og er ikke officielt bekræftet af Unibet selv.)

Alle udbetalinger foretaget indenfor kl. 01 om natten lander som regel på spilleren bankkonto allerede inden kl. 16 i det fleste tilfælde- altså inden for samme døgn!

Bet365.dk – Kontakt dem over chatten og bed dem om at lukke funktionen  annullere en udbetaling på din konto. Udbetalinger hos Bet365 kan tage op til 12 timer at behandle før de bliver sendt afsted.

 

Tagged with:

Skriv en kommentar

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.