Undgå limit på din spil-konto

Hvilke bookmakere limitter kunderne?

Der er i øjeblikket stort fokus på limit af danske spillere. På flere blogs, og sport-sites er forumtrådene populære når spillere diskutere limitting hos de danske online bookmakers…

Her er vores besyv:

Flere og flere danske kunder oplever at få begrænsninger på deres væddemål og skifter derfor bookmaker relativt hurtigt.

Vi har derfor valgt at lave dette indlæg for at guide dig til hvem der limitter kunderne hurtigst og hvorfor.

Redaktionen har fornylig læst et interview med en bookmaker som forklarer hvorfor de vælger at sætte en begrænsning på kundernes indsats af væddemål og blev nærmest chokeret da der blevet forklaret at Danmark er et af de lande som er værst da kunderne enten misbruger deres bonus eller benytter andre snedige tricks til at komme udenom bonusvilkår eller få et positivt resultat ved at benytte huller hos bookmakeren.

Det er dog efter vores helt klare opfattelse at dette IKKE er sandt. Der kan være kunder som bevidst spekulere i at “snyde” bookmakeren men Danmark tangerer på ingen måde oppe i det mærkbare lag for bookmakerne.

Danmark er en af de lande i verden hvor bookmakernes velkomstbonus er størst og bonusvilkår er lavest. Det er meget svært at finde en udenlandsk bookmaker som tilbyder tilsvarende bonus uden helt komplet sindssyge vilkår for gennemspilskrav (på sport er det normalt med 16x.)

En typisk bookmaker i England tilbyder måske 50% på første indskud og et krav om 16 x omsætning af indskud + bonusbeløbet, og med sådan et krav er det naturligvis bedst at fraskrive sig bonussen da det ikke vil være noget som helst værd for dig som spiller.

Grunden til at bonussen er så høj i Danmark er nemlig grundet at det er næsten umuligt at oprette flere konti da man kun kan eje en pr. nemid-login og kræver derfor at man får en anden til at oprette sig. Problemet er dog et mindre omfang og udgør som sådan ikke den store trussel for bookmakeren.

Bookmaker Bonus Anmeldelse Besøg
1 BONUS uden krav! Anmeldelse Besøg
2 Få en 1000 kr bonus her Anmeldelse Besøg
3 Få 500 kr i bonus Anmeldelse Besøg
4 Få en 2000 kr bonus her Anmeldelse Besøg

 

Har du læst betingelserne?

På de fleste bonusser som tilbydes til danske kunder nævnes det næsten hele tiden at tilbuddet kun gælder danske kunder – eller som hos andre bookmakere der vælger at skrive lande som ikke må benytte sig af dem og det er mere reglen end undtagelsen at det særligt gælder asiatiske lande samt lande i Østeuropa.

I disse lande er der nemlig enormt store netværk af mennesker som sidder dagligt og snyder bookmakere verden over for bonusser altså fuldstændig systematisk.

Nå tilbage til limitting…

Der findes forskellige grunde til hvorfor en bookmaker vælger at sætte et limit på din spillekonto, og det skyldes som oftest at du mistænkes for arbitrage (surebetting) eller at du ganske enkelt vinder for meget.

Vi anbefaler følgende for at undgå limitting:

  • Spil på niche-begivenheder såsom Atletik,Bowls, Langrend,Skak eller mindre MMA ligaer bør altid spilles som akkumulator fremfor singler. På denne måde mindskes mistanken omkring arbitrage og eneste årsag til et evt. limit vil være at du vinder for meget.
  • Når du opretter en konto hos en bookmaker, og modtager en bonus – bliver der holdt øje med dit spillemønster for at klassificerer dig som kunde og derfor anbefaler vi at der også spilles akkumulator bets. Du bliver hurtigt begrænset hvis du vælger at smide både indskud og bonus på 1 kamp samlet – dette fraråder vi på det kraftigste!
  • Spil hos bookmakeren et stykke tid med normale indsatser (100-500 kr) og efter et par uger kan indsatsen øges med større tolerance fra bookmaker.
  • Undgå at smide stort på specials såsom “Rikke Skov scorer min. 5 mål i kampen til odds 7”. Her afslører du at du ved meget om pågældende sportsgren og udgør derfor en trussel for bookmakeren.
  • Har du tabt meget hos en bookmaker vil der gå meget langtid før der skrides ind over for dit spil. Du kan derfor regne med dem fremfor en bookmaker hvor du har haft en fantastisk start som kunde.
  • Overskrider dit single væddemål spilmax så anbefaler vi IKKE at anmode om tilladelse fra en bookmaker da du bliver kigget efter i sømmene af dem lige efter.

Hos redaktionen er vi naturligvis også stødt på limitting og vil her remse diverse bookmakere op som vi har oplevet sætte begrænsninger for vores spil:

777.dk: Ingen anmærkninger

Bet365: Ingen anmærkninger

Betsafe: Begrænser din indsats såfremt du spiller single på en mindre fodboldliga eller andre sportsgrene før kampen er startet. Vi har oplevet stor tolerance på single væddemål foretaget LIVE.

Betfair: Ingen anmærkninger. Elsker du single-væddemål anbefaler vi altid spillebørsen hvor du ikke kan støde på limitting.

Cashpoint: Sætter limit på din konto meget hurtigt ved indgåelse af single-væddemål, dog kan der laves samme kupon straks efter og på den måde kan man spille stort alligevel.

DanskeSpil: Begrænser din indsats på specials men ellers plejer spilmax at være mellem 1700-3000 kr afhængig af hvilke kampe som er valgt.

Nordicbet: Begrænser din indsats såfremt du spiller single på en mindre fodboldliga eller andre sportsgrene før kampen er startet. Vi har oplevet stor tolerance på single væddemål foretaget LIVE.

Unibet: Ingen anmærkninger.

888Sport: Tillader generelt ikke store indsatser

 

 

Sig din mening om limittering, egen erfaringer eller tips til at undgå at få et limit – nedenfor!

Tagged with:

3 Responses to “Undgå limit på din spil-konto”

  1. Flot artikel omkring et stigende problem i Danmark. Jeg er langt hen ad vejen enig med jer omkring, hvad man skal goere og hvad man ikke skal goere for at undgaa limitting af sin bookie. Jeg synes det er vaesentligt her sige at bookies ogsaa saetter limits paa spillere som bare er dygtige og tjener godt, og det er bare ikke rimeligt. Jeg laeser flere og flere artikler omkring spillere der faar nedsat deres max bet til 200 eller helt ned til 100kr pr. spil og det er saa dobbeltmoralsk af bookmakerne og det er forkasteligt at det finder sted. Naar der tabes bliver der ikke rejst et oejenbryn, men saa snart man vinder 5 bet i streg med store indsatser saa begynder nogle bookies (jeg har laest artikler om Bet365 og Danske Spil har vaeret nogen af synderne), saa er man pludselig ikke saa velkommen alligevel. Saa til alle nye spillere, vaer omhyggelig med hvilken bookmaker du vaelger, for de kaster og slynger velkomstbonusser i nakken paa dig, men hvis du er for god, saa er du under deres radar og faar svaert ved at hive de store gevinster hjem. Jeg kan kun fortaelle om min egen erfaring, og her vil jeg sige Unibet og Betfair er de bedste bookmakere der findes derude lige pt. Ingen roden rundt i din faerden, super kunde support, hoeje odds og nul limitting (af hvad jeg selv har oplevet og hoert rundt omkring). Det er en kaempe jungle for nye spillere, saa vaelg din bookie med omhug hvis du vil nogen vejne med dine bets. Held og lykke derude. Tobias.

    1. Hej Mikkel. Det er meget forskellige fra bookmaker til bookmaker. De små kan allerede kigge på din kontoaktivitet efter få tusinde kroner mens de store bookmakers som Bet365 først bliver alarmeret ved en større gevinst (+10000 kr) medmindre der er vundet på en mindre sportsgren.

Skriv en kommentar

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.