Hvad er en Spillebørs?

spillebørs,betfair

Forklaring af hvad en Spillebørs er

 


<- Gå tilbage til Betting ordbogen


Hvad er en Spillebørs?

En Spillebørs er for de professionelle eller de spillere som kun vil have det absolut bedste odds på et single marked. Hos en dansk bookmaker er tilbagebetalingsprocent i snit de 92% men på en spillebørs er den næsten altid 99%.

På en Spillebørs er det altid kun spillere som køber og sælger odds. Når du køber et godt odds – er det blevet udbudt af en anden spiller som er tilmeldt samme spillebørs.

Mange professionelle spillere eller professionelle tradere har 3 parts software til at overvåge odds og købe på det rigtige tidspunkt for deres at sælge dem til højere værdi.

I Danmark findes kun 1 spillebørs med Dansk Licens og det er Betfair.

Bookmaker Bonus Anmeldelse Besøg

DU SPILLER HOS BETFAIR SPILLEBØRSEN HER

Betfair er en kæmpe verdens gigant og tilbyder faktisk 2 spillesider – nemlig deres Sportsbook og deres Spillebørsen.

På Spillebørsen er det nemlig kun spiller – mod – spiller som vædder men Betfair vil også være med og har derfor startet deres Sportsbook hvor du kan oddse helt normalt som du kender det fra andre bookmakers idag.

På Sportsbook finder du mange flere kampe end hvad der er i Sportsbørs-kataloget.

Hvad er en Akkumulator?

Der finder flere forskellige akkumulatorer afhængig af hvor mange du vælger. Har du eksempelvis 2 kampe kaldes det en double-akkumulator og har du 3 valg på din kupon kaldes det en tripler-akkumulator.

akkumulator, tilbud

Akkumulator på dine væddemål

Flere bookmakere såsom Bet365 og 888Sport tilbyder akkumulator tilbud på de store internationale turneringer og største ligaer i verden.

Du vil modtage en vis % ekstra pr kamp du har på sin kupon – lige fra 5% ekstra gevinst ved 3 kampe til en kæmpe stor 100% gevinst ved 14 kampe!

Det eneste krav er at du som minimum vælger hvem som vinder kampen (1×2) i enten Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesligaen, Serie A, Champions League eller Europe League.

Så husk altid at spil dine akkumulatorer odds hos Bet365 eller 888Sport for at få fuldt udbytte af dine penge!

Skriv en kommentar

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.