Serie A Odds Center

Serie A Odds

Italiensk fodbold er bare smukt når det er bedst!

Spil på en af verdens førende ligaer nemlig den fysiske og stjernespækkede Serie A fodboldliga.

Vidste du at Unibet tilbyder LIVE STREAMING af ALLE Serie A kampe live! Det koster ingenting så længe du har penge på din Unibet konto!

Såfremt du ikke vil spises af med laveste odds på kampene så bør du benytte vores Serie A Odds Center, så du altid kan se hvilken bookmaker som tilbyder højeste odds på alle rundens italienske kampe!

Vi opdaterer odds dagligt hos bookmakerne og tilbyder dig her et unikt værktøj til at spotte hvilke bookmakere som tilbyder høje odds på lige præcis dit favorit-hold eller den kamp som du ser mest value for money i rundens kampe.

Alle bookmakers i vores odds center har alle dansk licens!

Odds Center er mest for spillere som primært spiller på singles da vi endnu ikke tilbyder en akkumulator service. Du kan dog såfremt du har en kamp med høj værdi også kigge efter vores odds center odds da bookmakeren med højeste odds sagtens kan have dine andre ønskede kampe til højere odds en konkurrenterne.

Flere spillere benytter også Odds Center på at tjekke om en ny bookmaker har et godt odds på en bestemt kamp for samtidig at modtage deres velkomsttilbud og dermed forhøje indsatsen på kampen!

Så hvis du ønsker de absolut bedste odds på de populære hold som Juventus, Inter, Napoli, AC Milan eller Roma så er Sportsbonusser.dk’s Serie A odds center stedet.

Vi gør opmærksom på at La Liga Odds Center service bliver opdateret en gang dagligt og odds kan derfor sagtens nå at svinge og dermed skal Odds Center Servicen ikke ses som et nøjagtigt værktøj til at tjekke odds men mest som et fingerpeg om hvilken dansk bookie som har højest tilbagebetalingsprocent på dit bestemt sports pick. Den bookie som tilbyder højeste odds – har som regel stadig det højeste odds selvom hele markedet er dalet siden sidste opdatering og derfor kan du sagtens benytte den bookmaker stadig – tjek dog gerne konkurrenterne stadig. Vi opdaterer dagligt kl. 05 hver morgen er derfor kan du betragte disse nylig udbudte odds som friske!

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.