risikofrit væddemål

Hvor kan jeg få et risikofrit spil nu?

Nedenfor opdaterer vi næsten dagligt hele det danske marked for alle tilbud som er 100% risikofrit for danske spillere uanset om du er ny eller gammel kunde hos pågældende bookmaker.

Se listen nedenfor og kom igang med at spille risikofrit allerede idag!

prisgaranti

Få et risikofrit væddemål på Superligaen!

NordicBet har et brag af et tilbud både for nye og eksisterende spillere De næste 3 runder af Superligaen kan du få et 100 kroners risikofrit væddemål ved at spille min. ....

superliga,888sport,bonus,risikofrit væddemål

Spil risikofrit på Superligaen hver uge!

Du får pengene tilbage, hvis du taber dit første spil i hver runde i Superligaen! Superligaen er tilbage efter vinterpausen, og det betyder et hav af spilmuligheder på 888sport.dk – ....

bet365

RISIKOFRIT 250 kr LIVE VÆDDEMÅL – Bet365

Risikofrit liveodds væddemål på Champions League til dig! Har du endnu ikke en konto hos Bet365 endnu? Alle kunder hos Bet365 kan lige nu spille på det gigantiske brag på tirsdag ....

Hvad er et risikofrit væddemål?

Et risikofrit væddemål betegnes altid som et væddemål uden at du som spiller har en risiko ved at placere dit spil. Du skal altid selv indbetale penge og ligge ud for dit spil og såfremt det ikke går hjem og du taber til pengene blive refunderet til din spille-konto uden nogen form for krav til yderligere spil.

Du kan altså udbetale pengene til egen bankkonto igen og dermed undgå at have en risiko for det spil du netop har prøvet heldet af med.

Hvorfor giver de danske bookmakers mig et risikofrit væddemål?

 

Efter at der blev åbnet for for udenlandske udbydere i Danmark i 2012 har konkurrencen været benhård mellem bookmakers for at kapre de danske kunder og derfor er de fleste spiludbydere villige til at kredse ekstra meget om deres kunder for at belønne deres loyalitet og det kan foreksempel være i form af et risikofrit væddemål.

Hvem tilbyder flest af disse?

 

Unibet er klart den bookmaker som vi ser de risikofrie spil mest fra. Mange andre bookmakers tilbyder alle kunder samme gave på samme tid, men unibet sender altid individuelle tilbud ud til deres kunder på næsten månedlig basis og alt afhængigt af deres tidligere arrangement som kunde.

Det højeste vi har set Unibet tilbyde som risikofrit spil er 400 kr,- 2 gange i samme måned.

Bet365 tilbyder også risikofrit spil men det er mest når der er Champions League eller i forbindelse med store landsholdsturneringer.

 

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.