Få et risikofrit væddemål på Superligaen!

risikofrit

NordicBet har et brag af et tilbud både for nye og eksisterende spillere

De næste 3 runder af Superligaen kan du få et 100 kroners risikofrit væddemål ved at spille min. 100 kr på en valgfri Superliga kamp til min. odds 1.50

For at få dette risikofrie væddemål skal du blot oprette en konto hos dem – og selvfølgelig gælder dette tilbud også spillere som allerede har en konto hos NordicBet.

Er du ikke kunde hos NordicBet endnu? – Tilmeld dig herunder og få en bonus på op til 2000 kr.

Bookmaker Bonus Anmeldelse Besøg

Når du skal logge ind – eller tilmelde dig gennem mobil så er det faktisk kun et plus i og med at hvis du gør det fra din computer så skal du logge ind med dit NEMID. Det skyldes lovmæssige grunde i den danske spillelov men det gælder altså ikke såfremt du gør det igennem mobiltelefonen.

Sådan modtager du dit 100 kr’s risikofrie væddemål hver uge:

  • Log ind på din NordicBet konto her – Vælg derefter 100 kr nordicbet riskfree Superliga kampagne og tryk ”Tilmeld og spil”. Du er automatisk tilmeldt uge og uge herefter indtil kampagnen slutter.
  • Dit væddemål skal være på mindst 100 kr og give mindst odds 1,50 tilbage.
  • Straks efter kan du igen spille for 100 kr – men nu blot risikofrit ved at klikke den blå boks af hvor der står “100 kr risikofrit”.
OBS: Dit risikofrit spil er kun muligt på mobilen! Gå derfor ind på nordicbet.dk på mobilen efter du har tilmeldt dig kampagnen på computeren via ovenstående link!
TILMELD DIG HER

Skriv en kommentar

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.