Spil hos Cashpoint online!

Webside www.cashpoint.dk
Oprettet 2015
Indbetal med: Bankoverførsel, Kreditkort, Neteller, PaysafeCard, Skrill
Udbetal med: Bankoverførsel, Neteller, Skrill
Support Engelsk support
Platforme Computer, Mobil, Tablet
Min. indskud 7,5 kr
Tilbagebetalingsprocent 95,4

ANMELDELSE AF CASHPOINT

Flere og flere er stødt på den sorte cashpoint odds terminal nede ved forhandlerne men de færreste ved at de odds som vises på terminalerne i forretningerne er en smule ringere end de odds som tilbydes på deres egen hjemmeside og har flere markeder åbne – f.eks kan man spille på målscorer i kampene samt flere handicap muligheder (herunder asian handicap).

TILMELD DIG HER

OPRET EN KONTO HOS CASHPOINT PÅ UNDER 2 MINUTTER!

Deres hjemmeside er meget simpel og derfor tager det heller ikke mere end 2 minutter at oprette en konto.

  • Opret konto hos Cashpoint her
  • Bekræft dine oplysninger
  • Såfremt du når at spille din første indbetaling så modtager du op til 1.000 kroner uden omsætningskrav(Din første indbetaling bliver tilskrevet din konto).

Du kan altså sagtens udbetale dine penge hvis du har vundet en god del – og såfremt du opnår at spille din første indbetaling minimum 8 gange før du har udbetalt – ja så får du altså din første indbetaling lagt oveni din saldo.

 

TILMELD DIG HER

Jo mere du spiller – jo mere bliver du belønnet!

Hver gang du spiller, så modtager du loyalitetspoint og de bliver så konvereret til kontanter (50 kr) når du når 50.000 point. Jo mere du spiller – desto mere kan du få!

HØJE ODDS PÅ UNDERDOGS

 

Cashpoint er mester i at tilbyde ekstra høje odds på underdogs, og derfor er de ret fristende at spille hos blandt andet Superliga kampe hvor en underdog eksempelvis kan give 4,40 gange pengene hvor imod der hos konkurrenterne kun bliver givet odds 4.00

 

Er du vant til at spille i kiosken PÅ Cashpoint maskinen så bliver du hurtigt vild med Cashpoint Online, da deres odds ligger i den høje ende. Alle odds er som regel højere end i kiosken og det skyldes at deres tilbagebetalingsprocent, er ca. 95,9 %.

LIMITS HOS CASHPOINT

 

Grundet de høje odds i modsat ende af favoritterne så er CASHPOINT hurtige til at begrænse din indsats såfremt du ønsker at spille en større sum penge på dem.

Vi har oplevet det men aldrig i sådan grad at kampen stadig ikke var fristende at spille på blot med en reduceret indsats.

TILMELD DIG HER

DANMARKS MINDSTE INDSKUDSKRAV

 

Hos CASHPOINT kan man indsætte så lidt som 7,5 kr,- såfremt man gør det via e-wallet (Skrill). Det tager 2 minutter at oprette og dermed er små indsatser altså også meget velkommende hos Cashpoint!

BEGRÆNSET KUNDESERVICE

Cashpoint kundeservice er desværre ikke fleresproget og derfor kan du kun forvente et svar på Engelsk.

Du kan sagtens skrive til dem på Dansk men svartiden bliver længere i og med at de først skal have din besked oversat – det er kun muligt at skrive til kundeservice når man er logget ind i en intern meddelsesservice som alle kunder har.

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.