Betfair.dk – Danmarks største bonus

Webside betfair.dk
Oprettet 2001
Indbetal med: Bankoverførsel, Check, Kreditkort, Neteller, Paypal, PaysafeCard, Skrill, Ukash
Udbetal med: Bankoverførsel, Check, Kreditkort, Neteller, Paypal, Skrill
Support Dansk
Platforme Computer, Mobil, Tablet
Min. indskud 100 kr.
Tilbagebetalingsprocent 100

Betfair er en af de få som bare giver og giver til deres kunder i form af entene freebets, 100% bonus på første cash-out, freebet hvis en kamp mangler og gratis casino smagsprøve på 50 kr jævnligt.
Markederne hos Betfair Sportsbook er mange og gælder rigtig mange sportsgrene, både de kendte fodbold, håndbold, basketball og helt ned til det ukendte såsom dart og skak.

Spiludbud hos Betfair Sportsbook.

Aldrig før har et spiludbud været større på deres Sportsbook da næsten alle sportsgrene og større events som x-factor, vild med dans er sat med høje odds.

Deres spread-odds er generelt i den høje ende og deres intelligente cash-out funktion er også nævneværdig da den virker på tværs af mange sportsgrene på samme kupon.

Spiller du udelukkende single-væddemål så kan du få markedets højeste odds hos Betfair på deres spillebørsen hvor andre brugere udbyder odds som er relativt højere end andre bookmakere – ofte er tilbagebetalingsprocenten på spillebørsen 100%.

Kundepleje:

Hvis du vælger 4 kampe og spiller “Begge hold scorer” og kun mangler 1 kamp tilbage så kvittere Betfair med et freebet af væddemålsværdien.

Hvis du derimod spiller på hvem som vinder kampen (min. 5 kampe) og 1 mangler – ja så modtager du altså også et freebet af samme værdi som dit væddemål.

Første gang du benytter Cash-Out vil du få 100% bonus såfremt cash-out værdien er positiv.

Der kommer løbende en masse kampagner hos Betfair og derfor er de yderst attraktive til at have som favorit bookmaker.

Ind- og udbetalinger:

Der findes mange indbetalings metoder hvor betalingen bliver registeret med det samme.

Udbetalinger til Neteller eller Skrill sendes afsted indenfor 24 timer og oftest indenfor 12 timer.

Kundeservice:

Betfair har Danmarks bedste kundeservice overfor deres kunder!

Du kan via e-mails, chat og telefon få hjælp eller svar på dine spørgsmål af en smilende medarbejder – og har du en tvist så har vi endnu ikke oplevet at vi (kunden) ikke er blevet tilgodeset.

 

Vær opmærksom på at:

Betfair har en masse kampagner og det er vigtigt at understrege at langt de fleste kun gælder deres Sportsbook og altså ikke på Spillebørsen.

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.