888Sport er kommet til Danmark!

 888sport,888.dk,sportsbonusser

ANMELDELSE AF 888Sport 

888Sport er kommet til Danmark og det fejres med en stor velkomstbonus, ekstra bonusser for eksisterende kunder som indbetaler, + forsikring hvis dit væddemål bliver ruineret af et mål efter 88′ minut i fodbold.

Der er næsten ikke den kamp du ikke kan finde i deres kæmpe sports katalog – og med gode side markeder som f.eks Asian Handicap samt en masse spiller specials.

Sportsudbud hos 888Sport

Når du spiller hos 888Sport kan du finde næsten alle kampe som spilles på denne jordklode – blot så længe det er professionelt.

Du kan spille på alt lige fra 2. divisionskampe i fodbold, til pool, snooker, dart og vandpolo. 888Sport har odds på alt – og er du den son elsker ikke kun at spille på hvem der vinder kampen?

Ved større kampe som f.eks alle Premier League kampe kan man spille på spillerpræstationer samt om en spiller har et skud på stolpen!

Du kan også lukke dit væddemål før tid såfremt du har spillet en single.

888 Live-betting:

Der findes masser af Live-betting hos 888Sport.

Du finder et stort udvalg af kampe hver dag fra hele verden. Døgnet rundt kan du enten spille på tennis,fodbold eller basketball.

888Sport har endnu ikke live-stream på deres kampe men kun gode odds!

 

Hvad giver de deres eksisterende kunder?:

Når en kunde indbetaler kan man pludselig blive tilbudt yderligere bonusser på sin indbetaling. Det er et stort plus da omsætningskravene ikke er uretfærdige.

888Sport sætter derfor pris på et godt og loyalt kundeforhold.

Du skal også huske at tilmelde dig deres nyhedsbrev! Så er du altid orienteret såfremt de kører en kampagne hvor de langer freebets ud til kunderne.

Ind- og udbetalinger hos 888 :

Du kan betale med alle de sædvanlige indbetalingsmetoder blandt andet dit kreditkort eller bankoverførsel.

Du kan selvfølgelig også indbetale med din e-wallet sålænge den er hos Neteller. Skrill er endnu ikke parat som indbetalingsmulighed endnu – men det kommer der lover de.

Udbetalinger er via det kort du har indbetalt med – eller bankoverførsel såfremt du har indbetalt med Mastercard. Neteller udbetalinger er også muligt.

Udbetalinger hos 888Sport kan dog tage tid da de har en behandlings tid på 3 dage før de sender pengene.

888 Dansk Kundeservice:

Hos 888Sport vil de kun have tilfredse kunder og derfor er deres kundeservice af høj kvalitet. Du kan kontakte dansk support via telefon og e-mail.

Ved e-mail henvendelser kan et svar dog først komme i løbet af 24 timer så ved vigtigere sager anbefaler vi at kontakte dem pr. telefon.

Deres kontaktinfo er: 

  • Telefon: 80 25 10 22
  • E-mail: kontakt@888.dk
  • Live-chat

Kampagner:

Hvis du laver en kupon med 10 kampe og alle går hjem vil 888Sport give dig hele 20.000 kr oveni din gevinst! Kampagnen er aktiv lige nu og muligvis kun i en begrænset periode.

88+ minut forsikring på din kupon.

Du kender det sikkert godt! Du har en kupon med 5 fodboldkampe på også skal et overtidsmål spolere det hele! Hos 888Sport er det slut med den slags – da de giver dig forsikring på dit væddemål. Hvis en overtidsscoring ødelægger din odds så får du pengene retur.

Held og lykke.

 

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.