Sign med NordicBet – Modtag bonus hver måned!

 

NordicBet kører pt. en kampagne hvor alle nye kunder har mulighed for at modtage bonusser hver måned indtil året er omme.Gå direkte til sitet her

 

Alle som vælger at spille hos NordicBet bliver derefter belønnet for sin loyalitet, og vil modtage bonusser hver måned indtil årsskiftet, såfremt man minimum 1000 kr,- HENT TILBUD

Efter spilleloven i 2012 trådte i kraft har det danske spille-marked været presset af store bookmaker-giganter og derfor er bookmakere nu nød til at tilbyde kunderne ekstra gaver i form af freebets eller spins for at beholde pladsen som spillernes favorit bookmaker.

HVORFOR GIVER NORDICBET SÅ MEGET UD?

NordicBet har jævnligt tilbud med freebets til store begivenheder.

Der er masser af fordele ved at spille hos NordicBet.

Læs en fuld anmeldelse af NordicBet her

HVAD ER ET FREEBET?

Et freebet er et “gavekort” på et bestemt beløb som du kan bruge på at indgå væddemål med. Oftest skal hele værdien af freebettet bruges med det samme.

NordicBet skriver indvidere at såfremt du vinder på dit gratis freebet så skal gevinsten omsættes min. 3 gange før den kan udbetales.

Når man vinder et freebet så modtager man kun selve gevinsten – og ikke indsatsen tilbage da de jo netop var et freebet.

Så har du fået et freebet på 100 kr som du spiller til odds 4.0

Så modtager du deres “kun” 300 kr da det var selve nettogevinsten.

Lær mere om betting i vores ord-bog her

Skriv en kommentar

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.