KÆMPE ODDS på Superliga Derby!

newfirm

Er du endnu ikke kunde hos 888sport.dk?  

Så er det nu du skal slå til! 

888Sport byder nemlig nye kunder velkommen med et gigant odds på begge hold i den store kamp i Alka Superligaens Derby runde nemlig FC København – Brøndby samt en 2000 kr velkomstbonus til ALLE nye kunder!

Der er altså virkelig gode penge at hente hvis du har en fornemmelse for hvilken af de 2 fodbold giganter, som kan gå hen og tage sejren!

Hent tilbud nu

FC København har netop overstået en hård kamp nede i Bulgarien i Europa League og måske kan kampen stadig sidde i benene på dem.

Tror du dog alligevel FC København lever op til favoritværdigheden så snup et odds 7 på dem!

Brøndby har vist gode præstationer nede i deres træningslejr i Dubai hvor de har slået flere større klubber og deres angriber Pukki og Wilczek har været brændvarme – snup af konge odds på Brøndby til odds 16!

Hvem tror du vinder?

Spil på din favorit og hent guldet såfremt du vinder! 

Hent tilbud nu

Hvem er 888Sport?

Læs vores fremragende anmeldelse af 888Sport.dk her og se hvorfor du netop til skifte favorit bookmaker!

Hvorfor er deres odds så urealistisk højt sat?

Det kan være svært at tro – men den er god nok! 888Sport vil gerne have flere kunder i Danmark og derfor har de lavet denne kampagne specielt til Danske kunder. Disse forhøjede odds gælder kun til nye kunder og derfor kan de godt tåle at give lidt ekstra for at få en ny kunde.

Så simpelt er det!

Hent tilbud nu

Tagged with:

Skriv en kommentar

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.