Lær hvordan du hurtigst får dine gevinster udbetalt her

e-wallet,skrill,neteller

Ulempen ved at spille online kan være at gevinsten fra bookmakeren kan være længe om at lande på bankkontoen men det er slut nu!

Mange indbetaler penge til og fra deres kreditkort og modtager deres udbetaling af samme metode eller via en bankoverførsel.

Flere professionelle spillere har dog allerede luret hvordan de kan hæve deres gevinster kontant samme dag.

Sådan gør du:

  • 1: Opret en NETELLER konto GRATIS her (pop-up)
  • 2: Bestil et NET+ kort til 75 kr. (Eller vent til du har opnået VIP-status og få det gratis).
  • 3: Afvent nu dit NET+ Mastercard og hæv dine penge i en pengeautomat eller brug kortet alle steder i verden som tager Mastercard.
Opret en NETELLER konto her

 

Hvad er NETELLER og hvorfor går det hurtigere? 

neteller,mastercard

Neteller er en online topsikret e-wallet hvor man kan oprette en gratis konto og indsætte, overføre og udbetale penge.

Når du fortager en indbetaling kan du vælge mellem en masse forskellige indbetalingsmetoder herunder sms-betaling, kreditkort eller direkte netbank-overførsel.

Det smarte er så at du samtidig for kun 75 kr kan få et Neteller Mastercard til din online bankkonto hos Neteller hvor du kan hæve penge og købe varer i alle butikker og automater som acceptere Mastercard.

Rigtig mange bookmakere udbetaler til Neteller langt hurtigere end via de traditionelle udbetalings metoder som er kreditkort modposteringer eller bankoverførsel.

Vidste du at Bet365 behandler dine udbetalinger til NETELLER på blot 1 time?

Prøv Bet365 her og få en 100% bonus på dit første indskud op til 1000 kr og en ekstra 100% bonus på din første indbetaling via mobil.

Hos Neteller bliver loyalitet belønnet og jo mere du bruger kontoen jo flere rewardpoint optjener du som kan indløses til kontanter som du kan bruge med det samme! Udover deres loyalitetsprogram kan du også få højere kundestatus og faktisk skal der ikke så meget til før man allerede er deres VIP-kunde. VIP Kunder vil få et MasterCard uden beregning og blive tildelt flere point i deres loyalitetsprogram.

Læs mere om NETELLER og Mastercard her

 

Hvor lang er behandlingstiden på en udbetaling  fra en bookmaker til NETELLER?

Bet365: Hos Bet365 kan du få en ekstrem hurtig udbetaling såfremt du benytter Neteller. Behandlingstiden for en udbetaling direkte til Neteller tager op til 1 time.

Betfair: Hos Betfair kan du regne med hvornår du har pengene. Du får nemlig en hurtig udbetaling præcis 12 timer efter du lavede udbetalingen. Det hele sker automatisk og du kan altid regne med 12-timers fristen uanset om det er weekend eller helligdag.

Betsafe: 70% af alle udbetalinger fra Betsafe sker med direkte effekt via et automatiseret system som er garant for en hurtig udbetaling. De resterende 30% skal igennem manuelt tjek, og det tager minimum 24 timer. Kontakt altid support såfremt du har ventet længere end 24 timer, da de i så fald vil ekspedere udbetalingen med det samme.

Nordicbet: 70% af alle udbetalinger fra NordicBet sker med direkte effekt via et automatiseret system som er garant for en hurtig udbetaling. De resterende 30% skal igennem manuelt tjek, og det tager minimum 24 timer. Kontakt altid support såfremt du har ventet længere end 24 timer, da de i så fald vil ekspedere udbetalingen med det samme.

Unibet: Alle udbetalinger tager op til 12 timer før de er behandlet, og pengene plejer som regel at dukke op indenfor 24 timer på bankkontoen, og i de fleste tilfælde allerede langt hurtigere.

888Sport: 4 hverdage til Neteller (5-6 hverdage til bankkontoen). 888 er ikke stedet såfremt man ønsker en hurtig udbetaling af sine gevinster.

 

 

Tagged with:

Skriv en kommentar

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.