e-wallet,skrill,neteller

Hvad er en e-wallet?

En e-wallet er en digital medlemskonto hvor du kan overføre penge til – via kreditkort,bankoverførsel eller et hav af andre indbetalingsmuligheder.

Pengene står på din e-wallet konto og kan herefter benyttes til at overføre midler til en bookmaker, webshop eller til venner og familie som også har en e-wallet konto.

De 2 store e-wallet giganter NETELLER og Skrill tilbyder endda også et Mastercard som kunderne kan bruge i forretninger og pengeautomater verden over.

Du kan altså betale i det lokale supermarked med de penge du har indbetalt til din digitale e-wallet.

 FAKTA OM NETELLER

  • Har over 2 millioner medlemmer verden over!
  • Tilbyder NET+ MasterCard så du kan hæve gevinsten straks!
  • Send i flere forskellige valuta
  •  GRATIS AT ÅBNE KONTO

Hvorfor er en e-wallet god at bruge hvis man spiller online?

Hurtig udbetaling: 

Hos NETELLER og Skrill kan man få tilknyttet et fysisk Mastercard som kan bruges i butikker, online og i pengeautomater verden over. Langt de fleste bookmakers udbetaler til NETELLER og Skrill relativt hurtigt og oftest indenfor et par timer uanset hvilken dag på døgnet det er. Derfor kan man allerede få udbetalt sine gevinster hos en online bookmaker til kontanter man kan hæve i nærmeste automat på samme dag!

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.