SPIL ONLINE VIA MOBILTELEFONEN

mobiltelefonen

Når man spiller online på sport, casino og poker via mobiltelefonen så slipper man for at logge ind med sit NEMID!

– Flere og flere bookmakers tilbyder idag en app eller har en hjemmeside som er dedikeret til din mobiltelefon og derfor er komforten helt i top når der skal spilles online!
-Vi har selvfølgelig været igennem alle bookmakers og finkæmmet de muligheder som spillerne har og derfor kan du nedenfor finde en komplet oversigt over alle bookmakers hvis webside er tilpasset mobiltelefonen samt alle danske bookmakers som tillader login uden NEMID fra mobiltelefonen – husk at når du spiller online via en af nedenstående bookmakers er dine gevinster  100% skattefrie.-Alle nedenstående bookmakers er mobiloptimeret 
Bookmaker Bonus Anmeldelse Besøg
1 BONUS uden krav! Anmeldelse Besøg
2 Få en 1000 kr bonus her Anmeldelse Besøg
3 Få 500 kr i bonus Anmeldelse Besøg
4 Få en 2000 kr bonus her Anmeldelse Besøg
5 100% op til 1500 kr Anmeldelse Besøg
6 FÅ 2000 KR BONUS Anmeldelse Besøg
7 100% bonus op til 1000 kr! Anmeldelse Besøg
8 Spil for 3000 kr og få 6000 kr. Anmeldelse Besøg
9 100% bonus op til 1000 kr. Anmeldelse Besøg

Foruden at du kan spille på din mobiltelefon kan du faktisk også indbetale via SMS og dermed betale over mobilregningen

Man kan ikke direkte indbetale penge til en dansk bookmaker via SMS men der findes en mulighed for at du kan indbetale via SMS til en e-wallet og derefter overføre penge til den bookmaker du ønsker.

Se vores guide til indbetaling via mobiltelefonen her

Tjek med fordel vores e-wallet sektion ud hvor du kan have hele din beholdning og indbetale til alle bookmakere samt få din udbetaling lynhurtigt! Helt ideelt for spillere som godt kan lide at spille flere steder. Få et mastercard hos bla. Neteller og hæv dine online gevinster allerede 1 time efter du har vundet!

 Alt sammen er selvfølgelig muligt at gøre direkte fra mobiltelefonen!

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.