Dansk odds rekord sat imponerende odds 179.974!

Den heldige spillers vinderkupon:

vinderkupon-2

– Spillet hos Unibet

Den 12 Februar 2017 blev en ny odds rekord sat i Danmark.

En heldig spiller fra Aalborg har lavet en fuldstændig vanvittig 7-ling sat hos Unibet.

På den vilde 7ling-akkumulator kupon havde spilleren forudset blandt andet uafgjort til favoritterne fra Chelsea ude mod Burnley samt et helt perfekt ramt 2-0 til Swansea hjemme mod kriseramte Leicester.

Spilleren satsede en flad krone på denne kupon som nærmest så helt umulig ud da Torino var foran med 5-0 allerede efter 50 minutter men pludselig svarede Pescara tilbage med 3 kasser og dermed var kuponen stadig i live!

Historien melder at spilleren vandrede rundt i Aalborgs gader mens Juventus som sidste kamp på kuponen spillede til 0-2 ude mod Cagliari for at holde nerverne i ro.

Du kan også blive en heldig vinder hos Unibet – dog såfremt du spiller sådanne kupon anbefaler vi at du til enhver tid spiller hos en bookmaker med Cashout funktion så du kan give gevinster hjem før dig da det ville være ret så ærgeligt hvis et enkelt mål i sidste kamp skulle spolere det.

Vi anbefaler derfor Bet365 til den slags kuponer.

Nedenfor kan du se hvem som tilbyder Cashout:

Bookmaker Bonus Anmeldelse Besøg
1 Få 500 kr i bonus Anmeldelse Besøg

Skriv en kommentar

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.