Få også en bonus på din 2. indbetaling! 

2-indbetaling

Efter liberaliseringen af spilleloven i 2012 er der kommet mange nye bookmakere til Danmark som tilbyder spillerne lækre bonusser og velkomstgaver.

Du finder oftest kæmpe velkomstbonusser men faktisk er der nogen bookmakere som giver en bonus på din 2. indbetaling også – og dem kan du se her!


 

 

500 KR PÅ-FARTEN MOBIL BONUS HOS BET365

bet365,logo,bonus

Du kan efter at have gennemført din velkomstbonus også opkræve en 100% mobil indbetalings bonus på op til 500 kr – også kaldet På Farten bonus.

Det eneste det kræver er at du enten via deres mobilsite www.bet365.dk eller gennem deres app laver en indbetaling på min. 100 kr.

Derefter kan du hæve deres på-farten bonus som er tilgængelig for alle danske spillere som har oprettet en konto hos Bet365 og lavet deres første indbetaling allerede.

Hent 2. indbetalingsbonus hos Bet365 her

 

50% EM Sports bonus hos 777.dk

777,777.dk

Har du allerede oprettet din konto hos 777.dk og indbetalt første gang?

Hent 2. indbetalingsbonus hos 777.dk her

Så kan du nu prikke en ekstra indbetalings bonus på 50% på sport ved at indbetale penge på din Jetbull konto

Du skal blot gå ind og undervejs i din indbetaling vil du blive tilbudt en bonus fra en liste – og her i blandt finder du EM bonussen på 50%.

Du skal omsætte bonussen 6 gange til min. odds 1,80.

Hent 2. indbetalingsbonus hos 777.dk her

Hvordan følger jeg med i min omsætning?

Hos alle bookmakerne kan du under “aktive bonusser” se hvor langt tilbage du har før dit gennemspilningskav er gennemført, så du derefter kan udbetale dine gevinster.

Hele redaktionen hos Sportsbonusser.dk ønsker dig held og lykke med din nye indbetalings bonus!

 

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.