Få 200 kr bonus hver uge under EM!

nordicbet

NordicBet har et brag af et tilbud både for nye og eksisterende spillere

Du kan nemlig hver uge på en bonus på 200 kr ved at spille min. 100 kr på en valgfri fodbold EM 2016 kamp fra mobilen.

De har lavet deres mobil platform meget mere pænere og nemmere at navigerer i og derfor har de skudt deres nye lancering af mobilsitet igang med en del kampagner hvor man skal gøre det fra mobilen.

Er du ikke kunde hos NordicBet endnu? – Tilmeld dig herunder og få en bonus på op til 2000 kr.

Bookmaker Bonus Anmeldelse Besøg

Når du skal logge ind – eller tilmelde dig gennem mobil så er det faktisk kun et plus i og med at hvis du gør det fra din computer så skal du logge ind med dit NEMID. Det skyldes lovmæssige grunde i den danske spillelov men det gælder altså ikke såfremt du gør det igennem mobiltelefonen.

 

Sådan modtager du dine 200 kr’s nordicbet bonus hver uge:

  • Log ind på din NordicBet konto her – Vælg derefter 200 kr nordicbet bonus kampagnen og tryk ”Tilmeld og spil”. Du er automatisk tilmeldt uge og uge herefter indtil kampagnen slutter.
  • Du skal spille på en kamp med mobilen i perioden den 13. juni til og med 10. juli på kampe, som spilles ved EM 2016 i Frankrig. Du vælger selv om du vil spille din kupon før kampen eller live under kampen.
  • Dit væddemål skal være på mindst 100 kr og give mindst odds 1,50 tilbage.
  • Straks efter bliver du tildelt en bonus på 200 kr på din konto
TILMELD DIG HER

Tagged with:

Skriv en kommentar

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.