Akkumulator

Når du spiller flere kampe men som minimum 2 på en kupon kaldes det en akkumulator. (Spil placeret udelukkende på 1 kamp kaldes en single.)


<- Gå tilbage til Betting ordbogen


Hvad er en Akkumulator?

Der finder flere forskellige akkumulatorer afhængig af hvor mange du vælger. Har du eksempelvis 2 kampe kaldes det en double-akkumulator og har du 3 valg på din kupon kaldes det en tripler-akkumulator.

akkumulator, tilbud

Akkumulator på dine væddemål

Flere bookmakere såsom Bet365 og 888Sport tilbyder akkumulator tilbud på de store internationale turneringer og største ligaer i verden.

Du vil modtage en vis % ekstra pr kamp du har på sin kupon – lige fra 5% ekstra gevinst ved 3 kampe til en kæmpe stor 100% gevinst ved 14 kampe!

Det eneste krav er at du som minimum vælger hvem som vinder kampen (1×2) i enten Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesligaen, Serie A, Champions League eller Europe League.

Så husk altid at spil dine akkumulatorer odds hos Bet365 eller 888Sport for at få fuldt udbytte af dine penge!

FANTASTISKE AKKUMULATOR BONUSSER

Det vrimler med ekstra tilbud hos Bet365 og derfor er typerne af spillere som elsker at have mindst.  10 kampe på en kupon vilde med denne bookmaker.

I mere end 1 år har deres akkumulator bonus udvidet sig fra ikke udelukkende at dække over fodboldkampe.  Deres største bonus er dog fodbold og tilbyder dig over 100% ekstra gevinst på dit væddemål. Det eneste fra er at kampene er fra enten Premier League, Serie A, La Liga, Bundesligaen eller Champions League.

Rammer du eksempelvis 7 ud af 7 kampe på en kupon vil du få 25 % i bonus, og vinder du på 14 kampe ud af 14 kvittere de med en 100 %. Du kan også tjene op til 50 % ekstra på akkumulatorer,  på bla. deres Eurobasket og ATP-WTA tilbud samt deres 50% akkumulator bonus på næsten alle sportsgrene fra USA såsom Baseball, NFL eller NBA.

Du finder ikke en større bookmaker lige pt. og det har selv The Guardian skrevet op da de kortlagde Bet365:

http://www.theguardian.com/business/2013/jun/21/bet365-profits-leap-by-a-third 

Start dit Bet365 eventyr her

 

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.