Banker – Betting Ordbog

banker

Forklaring af banker i systemspil


<- Gå tilbage til Betting ordbogen


Hvad betyder Banker

Når du spiller en akkumulator med systemspil så kan du vælge en kamp som skal være din “banker”. Du kan dermed sikre at når dit system udskrives vil den valgte kamp have en fordel på de trykte rækker den printer. Du vil altså få flest rækker med den kamp markeret som den “sikre”.   Det kan være den kamp hvor du bare føler de vinder, eller når du ser et hold som har et enormt godt odds i forhold til.

Bookmaker Bonus Anmeldelse Besøg
1 BONUS uden krav! Anmeldelse Besøg
2 Få en 1000 kr bonus her Anmeldelse Besøg
3 Få 500 kr i bonus Anmeldelse Besøg
4 Få en 2000 kr bonus her Anmeldelse Besøg
5 100% op til 1500 kr Anmeldelse Besøg

Hvad er en Akkumulator?

Der finder flere forskellige akkumulatorer afhængig af hvor mange du vælger. Har du eksempelvis 2 kampe kaldes det en double-akkumulator og har du 3 valg på din kupon kaldes det en tripler-akkumulator.

akkumulator, tilbud

Akkumulator på dine væddemål

Flere bookmakere såsom Bet365 og 888Sport tilbyder akkumulator tilbud på de store internationale turneringer og største ligaer i verden.

Du vil modtage en vis % ekstra pr kamp du har på sin kupon – lige fra 5% ekstra gevinst ved 3 kampe til en kæmpe stor 100% gevinst ved 14 kampe!

Det eneste krav er at du som minimum vælger hvem som vinder kampen (1×2) i enten Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesligaen, Serie A, Champions League eller Europe League.

Så husk altid at spil dine akkumulatorer odds hos Bet365 eller 888Sport for at få fuldt udbytte af dine penge!

Tagged with:

Skriv en kommentar

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.