Arbitrage

arbitrage,surebetting

Læs mere om arbitrage her

 


<- Gå tilbage til Betting ordbogen


 

 

Arbitrage er når man ikke spiller for at “vinde” noget men for at tjene noget. Arbitrage er ikke gambling men derimod udnyttelse af bookmakers forskellige odds på samme begivenheder.

Kan du eksempelvis få odds 2,10 på Barcelona til at vinde med -2,5 mål hos Danske Spil men kan du deres modstandere Sevilla til at vinde med +2,5 mål til odds 2,10 – så uanset hvad du spiller – så har du et overskud!

Flere hjemmesider specialisere dig i at have alle disse surebets til syne for dig som kunde og på den måde kan du gøre sportsbetting til en investering!

De fleste hjemmesider fortæller dig hvad du kan tjene og på hvor meget af dit samlede indskud.

Ønsker du at begynde med at prøve arbitrage eller surebetting så start hos Betburger.

 

arbitrage,surebetting

Betburger er den sidste til nybegyndere og har masser af bookmaker odds at sammenligne med både førkamp og liveodds. 

 

 

Hvad er ulemperne ved Arbitrage?

Flere bookmakere ønsker ikke professionelle eller dedikerede arbitrage spillere og derfor skrider de hurtigt ind og sætter begrænsning på din spilkonto sådan at du ikke kan satse de helt store summer.

Mange brugere verden over trykker penge på denne måde og bookmakerne bliver derfor opmærksomme når de ser et mærkeligt eller mistænkeligt spil mønster.

Surebetting / Arbitrage er ikke ulovligt – men bookmakerne holder ikke så meget af det.

  

Spil ansvarligt 
Det er forbudt at tage imod væddemål fra kunder under 18 år. Spil ansvarligt. Hvis du tror, at du har et problem med ludomani, så besøg www.ludomani.dk for mere info.